Solgt ! 

Står du og mangler din nye bedste ven, så er Cliona måske noget for dig. 
Hun er en rolig hoppe , der elsker/nyder at lave noget sammen med sin ejer, uanset om det er ridning, gåture, træning fra jorden e.l.

Hun fylder 6 år til juni. Jeg har haft hende siden hun var 1 år. Hun er Irsk Tinker, pt ca 156 ( tager måske et par centimeter mere ), kåret i Dansk Tinker Foreningen som 3-års. Bør evt stilles igen, da hun har udviklet sig enormt meget på de sidste 3 år.

Hun er tilredet i skridt og trav, på bane og på tur.
Altid rolig og nem. Hun elsker at lave noget.
Er trænet meget fra jorden også; longering, lange liner, sidebevægelser, bomme, løsspring samt lidt tricks ifa at hun kan lægge sig på kommando, stå på podier samt påbegyndt spanske skridt og desuden gået en masse ture ( både alene og med selskab )

Hun er rolig på staldgangen, og står stille ved soignering, opsadling og opstigning.
Har været kørt alene i trailer nogle gange uden problemer.

Hun er ikke afhængig af sin flok, og foretrækker oftest mit selskab frem for de andre hestes. Hun bliver også stående hos mig på folden, selvom de andre sætter afsted hjem til stalden i fuld gallop.

Hun stoler utrolig meget på mig, og gør hvad jeg beder om. Hendes tillid er ret overvældende.
Cliona styres, både fra jord og ryg, utrolig meget af stemmen og de verbale kommandoer. 
Men det er yderst vigtigt , at man lægger godt tryk på sine ord. Virkelig mener sin kommando. Ellers ignorerer hun. Især når fremmede har prøvet at træne hende.

Jeg vil mene, at en evt ny ejer, bør bruge den første tid sammen med hende ved at træne hygge fra jorden, samt gå ture, så hun får opbygget samme slags tillid der. 
Og lige så vigtigt, at hun lærer ny ejers signaler og kommandoer at kende.
Hvis ikke Cliona forstår signalerne/kommandoerne, så stopper hun bare op og bliver stående. Det samme hvis man ikke har gennemslagskraft nok i sin stemme og handlinger.

Hun er kun redet periodevis, og er derfor ikke særlig langt i sin uddannelse fra ryggen. Men hun er fuldt styrbar i skridt og trav på bane og på tur. 
Og man kan uden problemer sætte sig op efter måners pause. Hun har aldrig bukket eller stejlet under rytter.

Hun er tilredet med bid, og redet med bomløs sadel, der fungerer rigtig godt på hende. Både en Barefoot Barrydale, samt en Barefoot Ride-on pad med lam.

Hun er vant til løsdrift, men kan også stå på boks.
Så er du den hesteglade venlige sjæl, der har lyst til at hygge sammen med en hest som hende, som træner med en blød hånd på hestens præmisser, interesserer dig for hestens levevis, adfærd osv

Det er en enormt svær beslutning at må tage, at sælge hende, da hun hører til vores familie, og jeg havde aldrig drømt om at hun skulle væk herfra.
Men jeg er nødt til at tage lidt mere hensyn til min "skrantende" krop, og det tunge daglige arbejde der ligger i at have store heste, er simpelthen blevet for afkræftende for mig. Desværre.

Prisidé på hende er kr 18.000,- EX udstyr.
Udstyr : en bomløs Barefoot Barrydale, som hun fungerer rigtig godt med, en equisoft gjord, spansk kapsun, spansk/portugisisk trense, spanskebøjler med safety clips, ekstra tøjler med clips m.m.

MEN, det er vigtigste er at hun kommer til det rette hjem. Og jeg beholder hende hellere, hvis ikke den rette ejer dukker op.
( forbeholder mig retten til at vælge mellem evt købere )

 

Solgt !

Cliona